Při poskytování našich služeb nám pomáhají cookies. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více v Obchodních podmínkách -> Zpracování osobních údajů.
Cena za dopravu
PPL - 109,-
Česká pošta - 109,-
Zásilkovna - 59,- (29,- nad 1200,-)
Při nákupu nad 2.000,- DOPRAVA ZDARMA

Rady, zajímavosti a info na Váš mail
Přihlaste se nezávazně k odběru zajímavostí, rad a článků, které pro Vás pravidelně připravujeme a které Vám pomohou mimo jiné správně pečovat o zdraví své, i Vašich blízkých.
přihláška ZDE
Zaregistrujte se, získáte výhody
Registrovaní zákazníci mají kromě slevy přístup do klientské sekce, ve které mohou sledovat stav objednávky, zkontrolovat fakturu, upravovat své údaje a jednoduše komunikovat s obchodem. Nově také sbírají body, které promění při příštím nákupu za peníze!

Byli jste s nákupem u nás spokojeni?

Vložte prosím recenzi na

https://obchody.heureka.cz/atelierzdravi-obchod-cz/recenze/

 

reklama

 

250x250.jpg

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 450 Kč
Naše cena 220 Kč

KONTAKTY

Ateliér Zdraví s.r.o.
Klostermannova 1208/9
143 00 Praha 4 - Modřany
tel: 724 076 740
napište nám
IČO: 24177288
DIČ: CZ24177288

 

 

250x250.png


» Recenze

Přidáno: 02.07.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Dne 29.05.2021 jsem uhradila objednané zboží v hodnotě 2.250 Kč - IN Thermo, bankovním převodem a do dnešního dne mi nebylo doručeno, 24.06.21 jsem psala mail na info@atelierzdraví.cz - Martin Holeček s dotazem, nebylo mi odpovězeno, takže nevím, zda zboží není, jestli vůbec mi bude zaslané nebo ne.....pokud by snad tuto zprávu někdo přečetl, prosím dejte mi vědět, moji mail. adresu určitě najdete na info@atelier....ze dne 24.06.2021, děkuji aspoň za odpověď Juřenová Viera

 

Přidáno: 12.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

spolehlivost, rychlost a kvalitní výrobky, díky moc

 

Přidáno: 31.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobré zkušenosti z předešlých objednávek - rychlost a spolehlivost

 

Přidáno: 16.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

produkty této společnosti beru už roky, jsem maximálne spokojena jak s kvalitou produktů tak i s vyřízením objednávky, doručením zboží a celkově s komunikací s pracovníky této společnosti, z mojí strany je naprostá spokojenost, vím, že se můžu spolehnout.
Děkuji všem z Ateliéru zdraví za vstřícnost, maximální ochotu a profesionalitu Viera Juřenová

 

 

Přidáno: 23.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výborná komunikácia z pohodlia domova
výborný výber - ponuka produktov
bezproblémové doručenie produktov
produkty beriem celej rodine a všetci sú spokojní s ich kvalitou

 

Přidáno: 09.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

oceňuji v první řadě špičkový sortiment a širokou nabídku přípravků, v druhé řadě absolutní spolehlivost při nákupu, transparentnost služeb a maximální úsilí vyhovět zákaznikům !!!! mám osobní zkušenost, kdy jsem nemohla sehnat konkrétní výrobek a pan a paní Nývltovi mi pomohli, děkuji dodatečně :)))) Viera Juřenová

 

Přidáno: 12.06.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem moc spokojená

Pro:

rychlost vyřízení objednávky

Proti:

nemá

Vyjádření našeho obchodu

Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení. Krásný a úspěšný týden. Za Ateliér Zdraví Blanka Nývltová
 

Přidáno: 18.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super v nabídce i rychlosti dodání.

Pro:

Dostupnost druhu zboží, které není v maloobchodě.

Proti:

nemá

Vyjádření našeho obchodu

Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení. Krásný den. Za Ateliér Zdraví Blanka Nývltová
 
YWY3MW