Využíváme cookies. Se vstupem na náš e-shop s tím souhlasíte
Cena za dopravu
InTime - 99,-
PPL - 99,-
Česká pošta - 109,-
Při nákupu nad 2.000,- DOPRAVA ZDARMA
 
 
Rady, zajímavosti a info na Váš mail
Přihlaste se nezávazně k odběru zajímavostí, rad a článků, které pro Vás pravidelně připravujeme a které Vám pomohou mimo jiné správně pečovat o zdraví své, i Vašich blízkých.
přihláška ZDE
 
Zaregistrujte se, získáte výhody
Registrovaní zákazníci mají kromě slevy přístup do klientské sekce, ve které mohou sledovat stav objednávky, zkontrolovat fakturu, upravovat své údaje a jednoduše komunikovat s obchodem. Nově také sbírají body, které promění při příštím nákupu za peníze!
 

Byli jste s nákupem u nás spokojeni?

Vložte prosím recenzi na

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů
 
 

 

reklama

 

250x250.jpg

IN TIME

Úvod » Přírodní kosmetika » Rostlinné oleje » NIMBOVÝ OLEJ 200ml


        

NIMBOVÝ OLEJ 200ml

má výjimečné antimikrobiální účinky na pokožku

 

Dostupnost: Skladem u dodavatele (dodání do 2 týdnů)
Číslo produktu: R1083
Výrobce: Nobilis Tilia
EAN kód: 8595100236579
Velikost lahviček
Nákupem získáte 18 bodů
Naše cena bez DPH: 312 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
359 Kč

do košíku:
  ks  

Využití v péči o pokožku:

Olej se získává ze semen plodu tropického stromu zederachu indického. Svojí chrakteristickou vůní, sirnou a nahořklou, a unikátními vlastnostmi se vymyká ostatním známým rostlinným olejům. Obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Má také insekticidní vlastnosti a používá se jako přírodní pesticid proti mnoha zahradním škůdcům. Může se kombinovat s éterickými oleji pro ošetření podrážděné a problematické pokožky, včetně škrábanců a drobných oděrek. Výborně se hodí i na mykózy mezi prsty. Podporuje přirozenou obranyschopnost a tradičně se v aromaterapii používá při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, například při planých neštovicích. Ztuhnutí při pokojové teplotě je běžné. Před použitím krátce zahřejte v teplé vodní lázni. Nimbový olej může při teplotách pod 20 °C tuhnout. Před použitím zahřejte ve vodní lázni.

Použití:

Jemnou masáží vtírejte do pokožky.

Tip pro zdravou výživu:

Nimbový olej nedoporučujeme pro vnitřní užití.

Složení:

Azadirachta Indica Seed Oil

Způsob získávání / druh oleje:

Lisovaný za studena / jednodruhový

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

M2YzO